FINDIK İŞÇİLERİ SERİNLEMEK İSTERKEN?

FINDIK İŞÇİLERİ SERİNLEMEK İSTERKEN?

Akçakoca?da serinlemek için denize giren fındık işçileri ölümle burun buruna geldi. Yüzme bilmediği halde uyarıları dikkate almayan 3 genç boğulma tehlikesi yaşadı.

Çuhallı plajında boğulma tehlikesi geçiren isimleri belirlenemeyen 3 fındık işçisi, Akçakoca Belediyesi cankurtaranları ile vatandaşların yardımıyla denizden çıkarıldı.

Akçakoca?da sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, denizde dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Yağmur nedeniyle fındık tarlalarında çalışmaya gidemeyen mevsimlik işçilerin akınına uğrayan Akçakoca sahillerinde bir çok boğulma vakası yaşandı.

Çuhallı plajında yükselen dalgaların arasında denize giren gençler akıntının da etkisiyle bir anda kendilerini denizin içinde buldu. Dev dalgaların arasında bata çıka kıyıya çıkmaya çalışan gençlerin ikisini dalgalar kıyıya attı. Gençler görevlilerin yardımıyla kıyıya alındı.

Üstündeki giysilerle denize girmeye çalışan ve büyük bir boğulma tehlikesi atlatan diğer genc ise, kıyıya çıkmak için uzun süre dev dalgalarla mücadele etmek zorunda kaldı.

Olaya müdahale eden plaj görevlileri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile kendisine ip atılarak boynuna cankurtaran simidi geçirilen genç Karadeniz?in azgın suları arasında kaybolmaktan son anda kurtarılarak denizden çıkarıldı.

Bu arada olumsuz hava şartlarının devam edeceği, rüzgarın etkisiyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denize girmenin can güvenliği açısından sakıncalı olduğu bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.