DİREĞE ÇARPARAK DURABİLDİ

DİREĞE ÇARPARAK DURABİLDİ

Uygulamadan kaçayım derken elektrik direğine çarptı. Polisin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

Mimar Sinan Caddesinde, bir motosiklet sürücüsü uygulama yapan trafik ekiplerinden kaçmak isterken direğe çarptı,kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Düzce Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri Valilik arkasındaki Mimar Sinan Caddesinde denetim ve uygulama çalışması yaparken, bu sırada Kadir S. İdaresindeki 81 EK 742 plakalı motosiklet, polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

 

Bir anda hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü kaldırım üzerindeki direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile motor sürücüsü Kadir S. ve arkasında yolcu olarak bulunan Yasin K. yere savruldu.

Motosiklet sürücüsünün ehliyeti olmadığı öğrenilirken, Polis ekipleri hemen 112 sağlık ekibine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulans ile Düzce Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazaya karışan motosiklet çekici ile kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.