BİR TEK ŞİKAYETLERİ VAR?

BİR TEK ŞİKAYETLERİ VAR?

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından alınan değişiklik kararı memnun etse de, otobüslerin saatlerinin ve güzergahlarının yeterince duyurulmamış olması vatandaşları zorda bırakıyor.

Düzce Belediyesi denetiminde olan şehir içi özel halk otobüslerinin saatleri ve güzergahları değiştirildi.Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından alınan değişiklik kararı  vatandaşları memnun etse de, vatandaşlar saatlerin ve güzergahın duyurulmamış olmasından dert yanıyorlar.

Düzce TV haber ekibi, halk otobüsüne bindi,bir süre yolculuk etti, vatandaşlara güzergahtan ve saatlerden memnun olup olmadıkları sordu.

Vatandaş güzergahtan ve saatlerden memnun memnun olmasına da, saatlerin duyurulmamış olmasının zorda bıraktığı yönünde şikayet var.

 

 


 

 

 

Vatandaşlar,? eski güzergahta çok fazla zaman kaybediyorduk. Üstelik çok yoğun oluyordu. Oturacak yer bulamıyorduk. Yeni güzergah ve saat çok yeni şimdilik bir şikayetimiz yok. Otobüste daha az zaman kaybediyoruz.  Buda bizi memnun ediyor. İnşallah bu şekilde sorunsuz devam ederiz? şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Otobüs Şoförleri de yeni uygulamadan memnunlar. Yeni uygulamaya vatandaşların henüz alışamadıklarını belirten bir şoför,,? vatandaşlarda alıştıktan sonra her şey daha kolay olacak. Şimdi her durakta mutlaka birisi durdurarak güzergahı soruyor? dedi

"Eski güzergahta çok fazla direksiyon başında kalıyorduk. Yolculuklar fazla zaman alıyordu. Yeni uygulamada daha kısa sürede yolculuğu tamamlamış oluyoruz. Üstelik biz şoförlerde dinlenme fırsatı buluyoruz. Eskiden hiç dinlenmeden saatlerde direksiyon başındaydık. Şimdi ise kendimize en az 15 dakika ayırabiliyoruz? 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.