ERDOĞAN AÇIKLADI

ERDOĞAN AÇIKLADI

Merakla Beklenen Yeni Başbakan Ve Ak Parti Genel Başkanı Belli Oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu?nun Başbakan Olduğunu Açıkladı.

Başbakan Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Ahmet Davutoğlu'yla beraber geldi.

Konuşma yapan Erdoğan, ?Birazdan sizler aracılığıyla aziz milletimize ve tüm dünyaya duyuracağımız MYK kararlarımızın ülkemiz milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.?diyerek söze başladı.

?AK Parti?nin ilgili kurullarında yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar Türkiye?nin en büyük siyasi hareketi ve hükümeti olduğu için sadece bir partiyi ilgilendirmiyor. Türk siyasetinin ve ülke yönetiminin de geleceğini ilgilendiriyor. Hatta AK Parti?de yaşanan gelişmeler tüm bölge ülkeleri ve dünya kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.?şeklinde konuşan Erdoğan yeni Başbakan ve Ak parti Genel Başkanının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı.


YENİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU paylaşan: duzcetv

 

Erdoğan konuşmasında, ?Değerli kardeşlerim, aziz milletim AK Parti'nin olağanüstü kongresine girecek kişi Dişişleri Bakanımız Konya milletvekili Ahmet Davutoğlu kardeşimdir. Kongre üyelerimiz kendisini seçtiği takdirde 62. Hükümetin de Başbakanı olacaktır.Allah hayırlı etsin. Yolu, yolumuz açık olsun. Allah utandırmasın.

Yeni Başbakanımızdan beklentimiz yeni Türkiye idealini gerçekleştirmektir.

Ahmet Davutoğlu'nun bu göreve aday olmasındaki en büyük etken Paralel Yapı'yla mücadelesidir.? İfadelerine yer verdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.