FUTBOL TAKIMLARININ GÖZDESİ OLDU

FUTBOL TAKIMLARININ GÖZDESİ OLDU

Fenerbahçe Resort Spor Topuk Yaylası tesisleri 2014 yılında yerli ve yabancı takımların gözdesi oldu. Fenerbahçe Resort Spor Topuk Yaylası Tesisleri Müdürü Bora Kaya, gelecek yıl spor sezonunun dolu olduğunu söyledi. 


Fenerbahçe Kulübü tarafından Düzce?nin 1300 rakımlı Topuk Yaylasına yaptırılan tesis yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra spor kulüplerinin de gözdesi oldu.
Fenerbahçe Resort Spor Topuk Yaylası Tesisleri Müdürü Bora Kaya, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinin yapılış amacının Türk sporuna hizmet için kurulmuş bir tesis olduğunu belirterek, ?Ona göre plan ve projesi yapılmış bir tesis.


TOPUK YAYLASI TESİSLERİ paylaşan: duzcetv

Takımlar buraya gelerek son derece memnun ayrılıyorlar. Sadece Türk takımları değil yabancı takımlarda otelimize geliyorlar kamplarını gerçekleştiriyorlar. Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan ve orta doğu ülkelerinden takımlar geliyorlar. Dünyaya yayılmış bir tesis olduk. Dünyada eşi benzeri olmayan bir tesis? dedi.
Aşırı talep olduğunu dile getiren Bora, ?Talep fazla ancak önce davrananlarına yer bulabiliyoruz. Oda sayımız 80 olduğu için gelen taleplerde öncelikli olanlar şanslı oluyorlar. Aynı anda ancak 3 takım bir arada ağırlayabiliyoruz. Bunun dışında sadece turist olarak yabancı misafirlerimizde geliyor. Hakikatten bulunmaz bir doğa içindeyiz. Hava şartlarını görüyorsunuz. Sıcaktan ortalık yanarken öğlen sıcaklığı 22 derece. Bu akşamları 19-17 derecelere düşüyor. Orta doğudan gelen misafirlerimiz buraya bayılıyor. Tam onların istediği bir yer. Serin, havası temiz, güzel bir doğa ortamı? diye konuştu.


 

2015 yılı spor sezonunu ful dolu olduğunu işaret eden Bora, ?Çünkü burada kamp yapan takımlar bir sonraki seninin kaporasını yatırıp yerlerini ayırıyorlar? şeklinde konuştu.



TFF?YE ÇAĞRI


Fenerbahçe Resort Spor Topuk Yaylası Tesisleri Müdürü Bora Kaya, Türkiye Futbol Federasyonu?na çağrıda bulunarak ?Tüm Ligler aynı zamanda başladığı için birçok takım ve bir çok tesis zor durumda kalıyor. Çünkü hepsi aynı anda aynı zamanda kamp yapmak istiyorlar ligler birer hafta arayla başlarsa hem otelciler hem de takımlar çok iyi olacağını düşünüyorum? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.