BU GARAJIN DA ÇİLESİ VAR..

BU GARAJIN DA ÇİLESİ VAR..

İlçelere giden araçların hareket noktası eski otogarda bulunan özel halk otobüsü ve minibüslerin şoförleri otogara giriş ve çıkışlarda 6,50 TL ücret ödediklerini söylerken, her kalkışta para ödemelerine rağmen hala hizmet alamadıkları için dert yanıyorlar.

Düzce?de ki otogar sorunu gün geçtikçe büyüyor. Görünümü köy terminalini andıran şehirler arası otobüs terminalimizin içler acısı durumda olduğunu defalarca dile getirmiştik. Şehirler arası terminal için çalışmalar geç olsa da başladı fakat asıl unutulan, ilçe otobüslerinin kalktığı eski otogar oldu.


ESKİ OTOGAR paylaşan: duzcetv

Otobüs şoförleri yolcuların otogara geldiklerinde dinlenecekleri, otobüslerini bekleyecekleri bir durağın olmamasından ve karda, kışta,sıcakta insanların dışarıda mağdur kalmalarından dert yanıyorlar.Garajda herhangi bir tesis bulunmazken,çevre ise bakımsızlıktan çöplük haline gelmiş..

Bazı otobüs şoförleri ise  hem  kendi dertlerini anlatırken, hem de belediyenin bütçesine katkı sağlayacak çözümler üretti.

Düzce tv mikrofonlarına konuşan şoförler, otogara girişlerde ve çıkışlarda  ücret ödemekten şikayetçi olmadıklarını dile getirdi ancak tek istekleri otogara gelen yolcuların bekleyecekleri alanların yapılması.

Süleyman Zengin adlı şoför,  yolcuların oturacak alanlarının olmamasından ve etraftaki çöplerden bıktıklarını dile getirdi.

Zengin,? kahvenin önüne yapmış olmak için bir yer yapmışlar. O yeterli gelmiyor. Yolcular  buraya geldiklerinde oturacak yer bulamıyorlar. Biz hem para veriyoruz hem de hizmet alamıyoruz.? Dedi.

Otogarda hiçbir hizmet olmamasından yakınan Recep Çiftçi, belediye tarafından hiçbir hizmet yapılmadığını dile getirdi.

Çiftçi,? otobüsleri gölgeye çekecek bir yerimiz yok. Yolcuların oturacakları bir yer yok. Burada yağmur yağdığı zaman kar yağdığı zaman otobüsü henüz gelmemişse yolcu dışarıda ıslanıyor. Buraya hizmet yapsalar şoför de memnun olur yolcu da? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.