AVDA ARKADAŞINI VURDU

AVDA ARKADAŞINI VURDU

Edinilen bilgilere göre; Aksaklar Köyünde oturan ve amca çocukları olan 64 yaşındaki Muzaffer Patlak ve 32 yaşındaki İslam İlhan Patlak isimli iki avcı bugün birlikte ava çıktılar.

Yığılca Hacıyeri köyü Beşpınarlar Kavaklık Mevki yakınlarında birbirlerinden ayrılan ikili ava devam ederken orman içerisinde bir ses duyan Muzaffer Patlak hemen tüfeğine sarılarak ateş etti.

Bu sırada hiç bir şeyden habersiz olan amcaoğlu İslam Patlak vurularak, kanlar içinde yerde kaldı. Çığlığı duyan  Muzaffer Patlak koşarak İslam Patlak'ın yanına geldi. Amcaoğlunun vurulduğunu görünce şaşkına dönen Muzaffer Patlak telefonla haber vermek için bir süre telefonun çektiği bir yer aradı. Bir hayli koşturmaca sonrası telaşla Jandarmaya ve 112 ekiplerine haber verdi.

 

Olayın yaşandığı bölgenin Yığılca'dan oldukça uzak ve ormanlık alan olması nedeniyle ekiplerin ulaşması bir hayli zor oldu. Yığılca Belediyesi Fen İŞlerine ait ekipler yol açma çalışması yaptılar.

Orman İşletmesine ait arazi araçları ile ancak olay yerine ulaşıldığında İslam Patlak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinin etrafı Jandarma ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatıldı. Amcaoğlunu vuran Muzaffer Patlak, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden İslam Patlak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.