KİMİ MEMNUN KİMİ SESSİZ

KİMİ MEMNUN KİMİ SESSİZ

Milli Eğitim?de okul müdürlerinin görevden alınmasına bazı sendikalar ve okul aile birlikleri tepki gösterirken velilerin kimi memnun kimi ise yorumsuz.Bazı veliler, ?devlet yapıyorsa bir bildiği vardır? şeklinde konuşurken kimi ise çocuğunun geleceğinden endişeli.

Milli Eğitimde okul müdürlerinin görevden alınması Düzce?de eğitim camiasını etkiledi. Bazı eğitim sendikaları torpil iddiaları ile özellikle başarılı okul müdürlerinin görevden alınmasına tepki gösterirken, bazı okul aile birlikleri ise bu duruma istifa ederek tepki gösterdi. Yeni düzenlemeden en çok etkilenecek olan velilere bugün mikrofon uzattık. Ancak bir çok veli yorum yapmaktan kaçınırken, bir çoğu ise konu hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi.


KİMİ MEMNUN KİMİ SESSİZ paylaşan: duzcetv

 

Bazı veliler, sürekli  öğretmen değiştirilmesinden yakınırken,  öğretmen değişikliğinden muzdarip olduklarını  ifade ettii, bazı veliler ise, öğrencinin alıştığı müdürün görevden alınmasının nasıl etkileyeceğini göreceklerini, yeni gelecek müdürlerin ne kadar faydalı olacağını şimdiden kestirmenin mümkün olmadığını söylediler.

Bazı veliler ise, ?Devlet yapıyorsa vardır bir bildiği.Görevinde başarılı değilse değiştirmek gerekir.?şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Müdür atamalarını velilere sorarken, Emekli eğitimci İlhami Ataseven?e de rastladık. Ataseven, eğitimci gözü ile görevden almaları değerlendirdi.

Ataseven, ?Her sendika tepki göstermedi. Saygı duymak lazım.Bir okul müdür 25-30 senedir görev yapıyor. Ayrılma gibi bir düşüncesi yok. Hükümet dedi ki,Sizi biz değerlendirmeye tabi tutalım. Burada haksızlığa uğrayan var mı var. Hayırlısı olsun.?şeklinde yorumda bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.