TEPKİ GİDEREK BÜYÜYOR

TEPKİ GİDEREK BÜYÜYOR

Milli Eğitimde okul müdürlerinin görevden alınmasına okul aile birliklerinin tepkileri sürüyor.Bugün bir araya gelen bazı okulların aile birlikleri, Milli Eğitimden açıklama istediler.

Okul müdürlerinin görevden alınmasına karşı tepkiler giderek büyüyor. Milli eğitim müdürlüğünden kamuoyuna geçerli bir açıklamanın yapılmaması hem velilerin hem de okul aile birliklerinin tepkisi arttırıyor. Bugün bir araya gelen bazı okulların okul aile birlikleri, milli eğitim müdürlüğünden neden böyle bir değişiklik yapıldığını kendilerine açıklanması istediler. Okul müdürlerini çok başarılı bulduklarını belirten okul aile birlikleri , vicdanlarda kabul görmeyen bu keyfi ve yanlı uygulamanın bir an önce düzeltilmesini istediler.

Bütün okul aile birlikleri adına açıklama yapan Bülent Keser, milli eğimde dönen oyunların bir an önce velilere ve kamuoyuna anlatılmasını, neden başarılı müdürleri görevden aldıklarını açıklamalarını istedi.


TEPKİ GİDEREK BÜYÜYOR paylaşan: duzcetv

 

Keser, ?değerlendirme sürecinden bizden okul müdürlerimiz değerlendirilmesini istediler bizde değerlendirdik. Ancak değerlendirme sonuçları açıklandığında yapılan uygulamanın bir kandırmacadan başka bir şey olmadığını, yapılan değerlendirmenin dikkate alınmadığını gördük temsil ettiğimiz okulların müdürlerini bizler başarılı bularak yüksek puan verdiğim halde müdürlerimizle çok kısa süre birlikte çalışan  ve onları yeterince tanımayan milli eğitim temsilcileri tarafından çok düşük puanlar verilerek başarısız ilan edildi.? Dedi.

Okul aile birlikleri milli eğimden sadece okul müdürlerinin ne sebeple başarısız bulunduğunu kendilerine ve kamuoyuna anlatılmasını istediklerini belirterek, kişilerin mesleki onurları hayatta en büyük değerleridir? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.