PSİKOLOĞA GÖNDERİLEBİLİRSİNİZ

PSİKOLOĞA GÖNDERİLEBİLİRSİNİZ

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, modifiyeli araçlar ve motosikletler üzerinde uygulama ile yetinmiyor, özellikle motosiklet kullanan sürücülerin tüm belgeleri tam olsa dahi huzur, bozmaya yönelik hareketleri karşısında polisten kurtulamayacaklar.

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü modifiyeli araçları ve motosikletleri ile toplum huzurunu bozan sürücülere göz açtırmayacak. Polis ekiplerinin kontrolleri ve gelen ihbarlar doğrultusunda yapılacak kontrollerde özellikle motosiklet sürücülerinin ehliyetleri, kaskları ve tescilleri tam olsa dahi bu sürücüler halkın dinlenmek ve zaman geçirmek için gittiği park, bahçe ve kafe gibi yerlerde huzuru bozuyorlarsa ehliyetlerine el konularak sağlık kontrolünden geçirilecekler ve psikolojik tedaviye gönderilecekler.

15 günde 349 motosiklet ve araca ceza yazıldı


HUZUR BOZAN YANDI paylaşan: duzcetv

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından modifiyeli araç ve motosikletler üzerinde devam eden karlı uygulamalarda 12 Ağustos ? 27 Ağustos tarihleri arasında yapılan uygulamada 128 ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, 31 yetersiz ehliyetli motosiklet sürücüsüne ceza yazılırken, 98 motosiklet ve 27 tescilsiz motosiklet trafikten men edildi. Modifiyeli araçlar üzerinde yapılan uygulamalarda ise 28 modifiyeli araç yakalandı. Bu 28 modifiyeli araç trafikten men edildi. 4 modifiyeli araç sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. 21 aracın muayene süresini geçirdiği, 32 aracın trafik sigortasını yaptırmadığı, 9 aracın tescilsiz olduğu, 16 aracın trafik belgesi üzerinde olmadığı, 3 aracın kırmızı ışık ihlali yaptığı, 18 motosiklet sürücüsünün kask bulundurduğu halde kullanmadığı ve 27 aracın ise diğer maddelerden trafik kurallarına uymadığı tespit edildi. Yapılan bu uygulamalar sonucunda 349 araca 268 bin 616 Türk Lirası cezai işlem uygulandı.

Kontroller sıklıkla devam edecek

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?nden alınan bilgilerde motosiklet ve modifiyeli araçlar üzerinde yapılacak uygulamalar sıklıkla devam edecek. Egzoz ve diğer durumları kullanarak vatandaşları rahatsız eden, trafikte tehlike oluşturan araçlara göz açtırılmayacak. Vatandaşların yoğun olduğu ve dinlemek için kullandığı alanlara yakın yapılacak uygulamalarda rahatsızlık veren sürücülere göz açtırılmayacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.