Trabzonspor, Rostov'u elemeyi başardı

Trabzonspor, Rostov'u elemeyi başardı

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Rostov ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka golsüz beraberlikle sonuçlandı.

 


TRABZONSPOR ROSTOV U ELEDİ paylaşan: duzcetv

 

Müsabakanın ilk yarısında ev sahibi ekip, Trabzonspor kalesinde gol arayan taraf oldu. Bordo-mavililerde zaman zaman Rostov kalesinde etkili olmaya çalıştı. Savunmada iyi toplar çıkaran Karadeniz ekibinde 19. dakikada sakatlanan Aykut Demir'in yerine Mustafa Yumlu oyuna girdi.

 

Rusya'nın Rostov kenti Olimpic Stadı'nda saat 20.00'de başlayan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetirken, Marco Achmüller ve Florian Steuer ise yardımcı hakem olarak görev yapıyor. Bordo-mavili takım müsabakaya; Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir (Mustafa Yumlu dk. 19), Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih, Soner, Sefa, Fatih Atik, Deniz Yılmaz şeklinde çıktı. Ev sahibi takım ise; Pletikosa, Miliç, Bostos, Dyakov, Goreux, Gatcan, Torbiniski, Poloz, Kanga, Kalechev, Grigoryevic on biriyle sahada yerini aldı.

 


İlk yarıda ise Belkalem sarı kart görürken ev shabi 

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarısı da golsüz beraberlikle sonuçlanan müsabakada Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmaya hak kazandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ikinci yarıda ise Cardozo'yu oyuna aldı. Orta saha ve savunmaya takviye yapan Boşnak teknik adam Rus ekibine oyun alanı bırakmamaya çalıştı. Bordo-mavililer ikinci yarıda ise şu şekilde mücadele etti; "Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, (Mustafa Yumlu dk. 19), Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih, Soner (Batuhan dk. 80), Sefa (Cardozo dk. 70), Fatih Atik,0 Deniz Yılmaz" şeklinde çıktı.

Ev sahibi takım da 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandı. Pletikosa, Miliç, Bostos, Dyakov, Goreux, Gatcan, Torbiniski (Bukharov dk. 69), Poloz (Doumbia dk. 61), Kanga, Kalechev, Grigoryevic (Yoo dk. 78)
Trabzonspor'da ilk yarıda ise Belkalem ikinci yarıda ise Salih Dursun ve Alparslan sarı kart görürken, ev sahibi ekipten ise Torbinski sarı kart gören isim oldu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.