OTOBANDA KAZA: 2 ÖLÜ

OTOBANDA KAZA: 2 ÖLÜ

Dün gece TEM?de TIR dehşeti yaşandı.Lastiği patlayan minibüse çarpan TIR iki arkadaşın feci şekilde can vermesine neden oldu.

Dün gece saat 02.00 sıralarında TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Samsun?dan düğünden dönen İsmail Gökçe idaresindeki 16 LLC 68 plakalı minibüs, TEM otoyolu İstanbul istikameti ilerlerken Beyköy Paşaormanı mevkiinde  lastiği patladı. İsmail Gökçe aracı emniyet şeridine çekerek park etti. 

Aracın park edilmesinin ardında Gökçe ve araçta bulunan arkadaşları  Abdullah Kavaklı, Fatih Alıç, Cenk Hasan Aydaroğlu, Tarık Aydaroğlu ve İbrahim Yılmaz, patlayan lastiği değiştirmek için araçtan indiler.

Bu sırada yine İstanbul istikametine ilerleyen Selamet Yeşilçiçek idaresindeki 55 K 2205 plakalı TIR park halindeki minibüsü fark etmeyerek arkadan çarptı.

Yaklaşık100 metre sürüklenen minibüsün arka  kısmında bulunan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç TIR?ın altında kaldı. İki arkadaş olay yerinde hayatını kaybederken, Cenk Hasan Aydaroğlu ise yaralandı.


TEM'DE FECİ KAZA 2 ÖLÜ 1 YARALI paylaşan: duzcetv

Kazanın şiddeti ile minibüs parçalanırken, koltuklar dışarı fırladı.

Kazanın haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda 112, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden iki arkadaşın cenazeleri devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yolun temizlenmesi ile trafik normal akışına döndü.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.