VEKİLLER SÖZ VERDİ

VEKİLLER SÖZ VERDİ

Düzce?deki tek açık alan voleybol turnuvasının gerçekleştirildiği Bayramcı (Konaklı) köyüne milletvekillerinden büyük müjde. Türkiye?de bir ilki gerçekleştirerek voleybol federasyonunun resmi programına giren turnuvanın gerçekleştirildiği sahaya vekiller el atacak.

Bayramcı köyünde 9 yıldır devam eden voleybol turnuvasının bu yılki müsabakalarında dün akşam final maçı oynandı.Halkın yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın son akşam iki önemli konuğu vardı. Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan da turnuvayı izleyerek vatandaşlarla sohbet etiler.

Dün akşam yapılan final mücadelesinin ardından kupalar sahiplerini buldu ve bu güzel organizasyon sona erdi.

Turnuvasının gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan Köy Muhtarı Ali Cemil Ayyıldız, ?Turnuva gelecek yıllarda da devam edecek.Güzel bir ortam yarattık. Kavgadan uzak sportif faaliyetler gerçekleştirdik.? Diyerek turnuva hakkında bilgi verdi.


VEKİLLER SÖZ VERDİ paylaşan: duzcetv

 

Düzce Voleybol İl temsilcisi Erdal Bostancı ise, Türkiye?de bir ilk olarak Bayramcı voleybol turnuvasının voleybol federasyonunun resmi programına nasıl alındığını anlattı.

Bostancı, ?Turnuvanın 9.?su düzenlendi. Daha önce Bataklı çiftlikte gerçekleştiriliyordu. Köylünün desteği ile bayrağı devir aldık. 20 yıldır süren bir turnuva. Bir aydır devam etmekte.İl temsilciliğinin faaliyet programına alıp federasyona önerdik. Bu yıldan itibaren bu turnuva federasyonun resmi programına alındı.12 takımla sınırladık. İlerleyen senelerde daha çok takımın katılımı ile yapabiliriz.Bazı takımlarda bayan oyuncularımız da var.İlerleyen turnuvalarda bayan sporcuların artacağına da inanıyorum.?dedi.

Turnuvanın final maçını izleyen Milletvekilleri  İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, Bayramcalıları memnun edecek açıklamalarda bulundular ve turnuvanın yapıldığı sahanın eksiklerinin giderilmesi için ödenek çıkartılması konusunda ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.

Arslan, ?Bu turnuvanın bugüne kadar hemen hemen hepsine katıldık.Voleybola da özel ilgimiz olduğu için. Ancak bu sene son akşama denk geldik. Bu organizasyonları teşvik etmek lazım.Salon sporlarını gençleri kötü alışkanlıklardan men edecek spor olarak görüyorum.Spor bakanlığından ödenek talep edilirse takibini yaparız.Spor il müdürlüğü proje hazırlayıp teklif sunarsa biz ödeneği çıkartırız.Örnek proje yapılırsa biz de yardımcı oluruz.Statü,kanun engel değilse ödenek sağlarız.? Şeklinde konuşurken,

Milletvekili İbrahim Korkmaz da,

?Bir köyün böylesine bir organizasyonu yapması çok harika ve ufkumuzu açan olay. Demek ki yapılabiliyor mu. Düzce olarak biz bunu yapamıyorsak kendimizde hatayı aramamız lazım.Muhtarı ve köylüyü tebrik ediyorum. Buranın eksiklerini gidermek için yapılan istekler bizim için sıkıntı verici bir şey değil,bu istek beni mutlu eder.En kısa zamanda bununla ilgilenir gelecek turnuvada burayı harika bir yer haline getirebiliriz.Bu ilkin gereğini yapmaktan memnun oluruz. Burası için kanunların elverdiği ne varsa uğraşır yaparım.?ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.