KATI ATIK TESİSİ DEVAM EDERKEN?.

KATI ATIK TESİSİ DEVAM EDERKEN?.

Kalıcı konutlar 9. bölgeye giden kanal yolunda bulunan tarla son hali ile katı atık tesisi ile boy ölçüşür durumda.

 

Düzce?nin çöp sorununu çözecek Katı atık tesisi inşaatı devam ederken, kalıcı konutlar 9. bölge giden kanal yolu da çevre katillerinden nasibini alıyor. Çöplük alanına dönen alanda hafriyat atıklarından eski karnelere kadar her türlü atık vatandaşlar tarafından atılmış durumda olduğu öğrenildi.

 


HER YER KATI ATIK DEPOSU paylaşan: duzcetv

 

Geçtiğimiz günlerde Düzce?nin yeni çöplüğü olarak  ekranlara taşıdığımız kalıcı konutlar 9. bölgeye giden kanal yolunda bulunan metruk alanda çöplerin sayısı gün geçtikçe  giderek artıyor. Yetkililerin ise bu duruma ne zaman bir son verecekleri  merak konusu.

 

Düzce?de, çevre katliamı bir türlü bitmiyor. Hemen hemen her yer, çöplüğe dönerken en çok, yol ve kanal kenarlarındaki alanlar, çevre katillerinden nasibini alıyor. Bazı vatandaşlar, her bulduğu boş alanı, çöp deposu olarak değerlendiriyor. Kalıcı Konutlar, 9. bölgenin altındaki kanal yolu da, çevre katillerinden, nasibini alan yerler kervanına katıldı. Tarlada oluşan çöplükte, inşaat hafriyat atıklarından, koltuk takımlarına kadar birçok atık bu alana atılmış durumda. Hatta bir öğrenciye ait, çok eski karneden, takvimlere kadar, eskiyen değeri kalmayan çöp gözüyle bakılan her şey buraya atılmış durumda.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.