NECMETTİN ERBAKAN DÜZCE'DE FOTOĞRAFLARLA ANILDI

NECMETTİN ERBAKAN DÜZCE'DE FOTOĞRAFLARLA ANILDI

 

Milli Görüş'ün lideri olarak adlandırılan ve bir yıl önce hayatını kaybeden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, düzenlenen fotoğraf sergisi ile anıldı. Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir, Necmettin Erbakan'ın 27 Şubat 2010 tarihinde vefat ettiğini belirterek "Ancak, dünyadaki insanlığın İslam aleminin kurtuluşu için 85 yıllık ömrünün 44 yılını bir fiil, yaz kış, hastalık-sağlık demeden bütün insanlığın kurtuluşu için çalışan ve her ortak olduğu hükümetlerde ülkenin ve ülkelerin huzuru için çalışmıştır" dedi.
1971 yılından 2000 yılına kadar olan fotoğrafların yer aldığı sergide Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Düzce'ye yaptığı ziyaret fotoğrafları da yer alıyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sergide 350 fotoğraf bulunuyor. Ayrıca, fotoğraflarda siyasette etkin rol oynayan ve hayatını kaybeden Türk ve dünya liderleri de yer alıyor.
Düzce Belediyesi sergi salonunda düzenlenen fotoğraf sergisine Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, partililer ve vatandaşlar katıldı.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.