BİR BONZAİ REZİLLİĞİ DAHA

BİR BONZAİ REZİLLİĞİ DAHA

Özellikle küçük çocukları tehdit eden ve kullanımı her geçen gün alınan bütün önlemlere rağmen artan sentetik uyuşturucu bonzai, büyük tehlike oluşturmaya devam ediyor. Bonzai kullanan gençlerin düştüğü durum ise yürekleri parçalıyor. Gece yarısı bonzai içen bir çocuğun durum da kameralarımıza yansıdı.

 

Türk gençliğini son yıllarda tehdit eden en büyük sorun olan Bonzai, her geçen gün gençleri esir alamaya devam ediyor. Neredeyse bütün televizyon kanallarında her gün Bonzai kullanan bir çocuğun sokaktaki kahreden görüntüleri yansırken, görüntülerden ders almayan gençler de bu tehlikeli sentetik uyuşturucuları kullanmaya devam ediyor.


BONZAİ KULLAN GENÇ paylaşan: duzcetv

Bonzainin düşürdüğü durumun son örneği ise Düzce?de gece yarısı yaşandı. Henüz çocuk denecek yaşta bir şahıs, aldığı bonzainin etkisiyle General Kazım sokakta yığılıp kaldı. Sokaktan geçen gençler tarafından fark edilen uyuşturucu müptelası çocuk, olay yerine gelen 112 ekiplerine çıkarttığı zorluklara rağmen müdahale edilerek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan rezilliklerin ardından halen kullanımı artmaya devam eden Sentetik uyuşturucuya karşı devlet birimleri savaş açarken, sentetik uyuşturucu Bonzai?nin kullanımın bu kadar artması ise endişe veriyor


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.