KELEBEK AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

KELEBEK AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Kelebek ailesi, ?Yaza veda partisi? adı altında piknikte buluştu. Fabrika çalışanları kaynaşma imkanı buldu,çocukları doyasıya eğlendi.

Kelebek Mobilya fabrikası idareci ve çalışanları bugün düzenlenen piknikte bir araya gelerek kaynaşma ve eğlenme imkanı buldu.Küçükgöl?de yapılan Yaza veda partisinde büyükler piknik yaparak sohbet ettiler, küçükler ise alan kurulan oyun aletleri ile gönüllerince eğlendiler.


KELEBEK MOBİLYADAN YAZA VEDA PARTİSİ paylaşan: duzcetv

 

Piknik alanında palyaçolar çocukları eğlendirirken, hem büyükler hem küçükler çuval yarışları ile eğlenceli saatler geçirdiler.

 

Fabrika çalışanları ve aileleri ile bir arada olmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, bu etkinliğin gelenekselleşebileceğini belirtti.

Acar, ?Kelebek Mobilya?yı ilk ziyaretimde işçi arkadaşlarımızla sohbet ettik. Tüm günü geçirecek bir etkinlik düzenleyelim, çoluğumuzla çocuğumuzla birlikte olalım dedik.Bu amaçla yaza veda partisi düzenledik.Arkadaşlar heyecan içinde.Buradaki takım kurgusunu Kelebek müşterilerini memnun etmek için de kullanacağız. Etkinliğin devamı buraya katılanların mutlu olmasına bağlı tekrar yaparız,gelenekselleşir.?dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.