YENİ DÖNEM AÇILIŞLA BAŞLADI

YENİ DÖNEM AÇILIŞLA BAŞLADI

2014-2015 eğitim öğretim dönemi bugün törenlerle başladı.Öğrenciler Vali Su?yu ziyaret ederken,Hikmet Akın Ortaokulu öğrencileri yeni binalarına kavuştu.Okulun açılış töreninde eğitmde Düzce?nin ileri seviyelere taşınacağı vurgulandı.

Yeni Eğitim Öğretim dönemi bugün başladı. Anıtparkta yapılan törenin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Aziziye İlkokulu idareci ve Öğrencileri ile birlikte Vali Ali İhsan Su?yu makamında ziyaret etti.


YENİ DÖNEM AÇILIŞLA BAŞLADI paylaşan: duzcetv

Vali Su,yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dilerken, amacın her açıdan ilimizde eğitim seviyesinin yükseltilmesi olduğunu belirtti.

HİKMET AKIN ORTAOKULU AÇILDI

Yeni eğitim öğretim dönemi açılışı Hamidiye mahallesinde eğitim verecek olan Hikmet Akın Ortaokulunun açılış töreni ile devam etti. Açılışa Vali Ali İhsan Su,Milletvekili İbrahim Korkmaz ve protokol üyeleri katılırken, yeni binalarına kavuşan öğrenciler kadar onları ilk günlerinde yalnız bırakmayan velilerin de heyecanlı olduğu gözlendi.

Tören saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Daha sonra Roman halk dansları grubunun sunduğu  gösteri beğeni ile izlendi.

Vali Su, törende yaptığı konuşmada, eğitim alanında yapılan çalışmaların semeresinin alındığını söyleyerek ileriki yıllarda seviyenin daha da yükseleceğini vurguladı.

Milletvekili İbrahim Korkmaz, hayırseverlerin yaptırdığı okulların eğitime büyük katkı sağladığını ifade ederken, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ise idarecilerin görevinin bu okullarda bilgili ve özgüvenli öğrenciler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Daha önce prefabrik olan okulu kalıcı binaya kavuşturan rahmetli Hikmet Akın?ın oğlu Hamdi Akın da okulun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından protokol hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesini kesti ve modern şartlarda oluşturulan bina gezilerek öğrencilerle sohbet edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.