MİLLİ EĞİTİM AĞIRDAN MI ALDI?

MİLLİ EĞİTİM AĞIRDAN MI ALDI?

Yeni eğitim öğretim dönemi resmen başladı ancak, henüz ilk günde şikayetler de peş peşe geldi. Hürriyet Ortaokulu binasında eğitim başlamasına rağmen tadilatın devam etmesi şikayet konusu oldu.

Düzce?de geçtiğimiz yıllarda da öğretim dönemi başlamasına rağmen okul tadilatlarının devam ettiğine rastlanmıştı. Bu yıl da aynı uygulama Kalıcı konutlar 5. bölgedeki Hürriyet Ortaokulunda yaşandı. Yeni dönem bugün başlamasına rağmen okulun tamamlanmayan tadilatı velilerin şikayetine yol açtı.

Milli Eğitim Müdürlüğünün ihaleyi geç yapması,bugün okula gelen öğrenci ve velilerin, kiremit ve kalasların taşındığı vincin altından geçmelerine neden oldu. Çatıdaki tadilat öğrenciler için tehlike arz ederken, okul içinde de tuvaletlerin yapılmadığı, sınıflara lavabo konulduğu iddia edildi.


EĞİTİM SANCILI BAŞLADI paylaşan: duzcetv

3 aylık yaz tatili boyunca tadilat yapılmayıp okullar açıldığı gün hala tadilatın devam ediyor olması velilerin tepkisine yol açtı.Veliler, inşaat haindeki okulda nasıl sağlıklı eğitim verileceğini sorgularken milli eğitim müdürlüğünün ağır davranmasını da eleştirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.