BELEDİYE BAŞKANININ TALİMATI İLE KESİLMİŞ..

BELEDİYE BAŞKANININ TALİMATI İLE KESİLMİŞ..

Kültür mahallesinde bulunan boş arazide belediye başkanının talimatı bütün ot ve ağaçlar kesildi. Boş arazinin sahibi Nuray Hüner ise arazinin hemen ortasında bulunan asırlık ceviz ağacının kendisine sorulmadan kesilmesine tepki göstererek,? belediye başkanı kendisinin olmayan bir ağacı nasıl kesebilir? dedi.

İddiaya göre kültür mahallesinde bulunan boş alanda belediye başkanının emri ile zabıta müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmasında asırlık ceviz ağacının sahibine sorulmadan kesilmesi, arsa sahibini kızdırdı. Arsa sahibi15 gündür belediyeden cevap alamamasına da tepkili.

Geçtiğimiz ay  Kültür Mahallesi?nde bulunan ve yabani otlarla kaplı arsa, Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, tinerci yuvası oldu gerekçesi ile temizlendi. Boş arsada temizleme çalışmaları bir hafta sürdü. Otlar ve ağaçlar kesildi arsa gün yüzüne çıktı.


BELEDİYE BAŞKANININ İDİASIYLA SİLİNDİ paylaşan: duzcetv

Ancak bu kez de başka sorun orta çıktı. Belediye zabıta müdürlüğü tarafından temizlenen arsanın özel şahsa ait olması işleri karıştırdı. Nuray Hüner, arsanın kendisine ait olduğunu ve arsa içinde bulunan asırlık ceviz ağacının kendilerine sorulmadan belediye başkanının talimatı ile kesildiğini belirterek,? belediye başkanı kendisinin olmayan bir ağacı sormadan nasıl kesebiliyor? dedi.

Hüner?Burası bizim arazimiz. Tam ortada duran asırlık ceviz ağacını bize sormadan belediye zabıta müdürlüğü tarafından kesilmiş. Biz ceviz ağacına gözümüz gibi bakıyorduk. Bizde anıları var bu ağacın. Her yıl bol ceviz verirdi. Döküldükçe etraftaki komşular da dahil olmak üzere yerden toplardık. Tinerciler bahane edilerek ağaç kökünden kesilmiş. Ben izinsiz benim olmasına rağmen bu ağacı kesemem. Bu ağacın kesilmesi ile ilgili gerekli şikayetimizi belediyeye yaptık. 15 günü geçmesine rağmen hala bir cevap alamıyoruz. Belediye başkan yardımcısı dışarıya gitmiş diyerek bizi oyalıyorlar. Kendilerinden alacağımız cevaba göre kanuni işlemlerimizi başlatacağız. Bu ağaç kesilmeden 1 hafta önce buraya geldim. Otlar ve diğer ağaçların kesilmiş olduğunu gördüm. Ceviz ağacımız duruyordu. Bize belediye başkanının talimatı ile kesildiği söylendi sözlü bir şekilde. Ben dilekçemin cevabını yazılı istiyorum.  Bana sözlü olarak başkanın talimatı ile yapılan bir iş diyorlar.? Dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.