UÇURUMA YUVARLANDI

UÇURUMA YUVARLANDI

Bolu Dağı?nda nefes kesen kurtarma operasyonu.Uçuruma yuvarlanan otomobildeki adını kurtarmak için yağmura ve sise aldırmayan ekipleri büyük mücadele sonunda kadını kurtararak yukarıya taşıdılar.

Bolu Dağı?nda aşırı sis nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybolan ve uçurumdan aşağı yuvarlanan otomobildeki yaralı kadını kurtarmak için kurtarma ekipleri seferber oldu. 50 metre aşağıya halatlarla inen ekipler, kadını kurtarmayı başardı.


UÇURUMA YUVARLANDI paylaşan: duzcetv

Kaza, Boludağı Karanlık Dere mevkiinde meydana geldi. Mustafa Murat Bayraktar?ın kullandığı 81 AC 300 plakalı otomobil, yoğun sis ve sürücünün dalgınlık nedeniyle yoldan çıkarak, yolun kenarındaki 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Araç sürücüsü Mustafa Murat Bayraktar kendi çabalarıyla araçtan çıkarken, otomobilde bulunan annesi Mediha Bayraktar araç içersinde sıkıştı.

Araçla birlikte 50 metre aşağıya uçan yaralı kadını uçurumdan çıkartmak için Düzce AFAD, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve 112 Acil yardım ekipleri nefes kesen kurtarma operasyonu düzenledi.

AFAD?ın araç önü vincine takılan hatla aşağıya kadar inen kurtarma ekipleri uçurumda yaralı kadına ilk müdahaleyi yapmalarının ardından kadını sedyeye koyarak yine halatlar yardımıyla yukarı çıkarttılar.

Kazadan yaralı olarak nefes kesen operasyonla kurtarılan Mediha Bayraktar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Uçuruma yuvarlanan otomobil bir ağaca takılarak ancak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı. Aşırı sis ve yağış nedeniyle, kaza yerine sevk edilen 112 ekipleri yaralıları çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Bölgeye sevk edilen Düzce ve Kaynaşlı İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yaralılar sedyeye konularak uçurumdan çıkartılabildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.