VATANDAŞ MAĞDUR OLDU AMA?

VATANDAŞ MAĞDUR OLDU AMA?

Aziziye mahallesindeki SSK hastanesinin önündeki durak kaldırıldı, yağmurda otobüs bekleyen vatandaş mağdur oldu.Ancak bu mağduriyetin gerekçesi var. Yeni ve özel bir durak 2 gün içinde aynı yere konulacak. 

SSK Hastanesi önünde bulunan otobüs durağı geçtiğimiz günlerde kaldırıldı. 2 gündür etkili olan yağış nedeniyle hastaneden çıkan vatandaşlar durak yerine kaldırım üzerinde otobüs bekleyince, durağın olmayışı vatandaşı daha çok etkiledi. Yağmur altında otobüs bekleyen vatandaşlar mağdur oldu.

Ancak vatandaşın mağdur edilmesinin haklı bir gerekçesi var. Hastane önündeki kaldırım dar olunca burada bulunan durakta biriken vatandaşlar zaman zaman yola inmek zorunda kalıyordu ve bu da, vatandaşların can güvenliği için tehlike arz ediyordu. Hal böyle olunca harekete geçen yetkililerin, eski durağı kaldırarak dar olan kaldırım üzerinde özel bir durak yapacakları öğrenilirken, 2 gün içinde durağın takılarak vatandaşın mağduriyetinin giderileceği bildirildi.

Eski durağın neden kaldırıldığını ve yeni durak yapılıp yapılmayacağını ise bilmeyen vatandaşlar yağmurda mağdur olduklarını söylerken , yeni durak yapılacağını duyunca memnuniyetlerini dile getirdiler ancak yine de ?durak kaldırılmadan yapılsaydı? diyerek de şikayetlerini  dile getirdiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.