KÖYLER İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİSİ KELEŞ?TEN?

KÖYLER İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİSİ KELEŞ?TEN?

Köylerdeki çöp sorununa çözüm önerisi Belediye Başkanı Mehmet Keleş?ten geldi. Keleş, köylerin çöp sorununu çözemeyen İl Özel İdarenin Katı Atık Birliği'ne üye olması ile, dere kenarlarına ve belediyelerin alanlarına dökülen çöp sorunun ortadan kalkacağını savundu.

Milletvekilleri, Belediye Başkanı, ilçe ve belde belediye başkanları İl Genel Meclis üyeleri, Akçakoca Diapolis Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Keleş, İl Genel Meclis üyelerine Katı Atık Tesisi ve Katı Atık Birliği hakkında bilgi verdi.

Zaman zaman bültenlerimizde yer verdiğimiz köylerin çöp sorunu toplantıda da gündeme geldi. Tıpkı geçtiğimiz günlerde haber bültenimizde yer alan melen kenarındaki çöp yığınları gibi gelişi güzel dere kenarına atılan çöplerin engellenmesi için İl özel İdaresine çözüm önerisini Belediye Başkanı Mehmet Keleş sundu.




KELEŞTEN KÖYLER İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİSİ paylaşan: duzcetv  

Köylerdeki çöp sorununa dikkat çeken Başkan Keleş, toplanan çöplerin yakındaki ilçe veya belde belediyelerinin çöp toplama alanlarına ya da dere kenarlarına döküldüğünü ifade ederek, İl Özel İdaresi'nin Katı Atık Birliği'ne üye olmasıyla bu sorunun çözülebileceğine dikkat çekti.

İl, ilçe ve belde belediyelerinin ortak olduğu  Katı Atık Birliği'ne Başkan Keleş, İl Özel İdaresi'ni de üye olmaya davet etti.

Teklif,  İl Genel Meclis üyeleri tarafından olumlu karşılandı ve resmiyet kazandırmak üzere yeniden masaya oturulmasına karar verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.