TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI

TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI

 Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama Esasları ile ilgili toplantı yapıldı. 


İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cafer Kaba, Şube Müdürleri ve İl Teknik Komitesinde görevli kişi ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu; ??Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında 2014 Yılı Tebliğinin 4 Temmuz 2014 tarihli Resmi Gazete?de yayımlandı.

Bu kapsamda İl genelinde 22 Ağustos tarihine kadar destekleme başvuruları alındı. İlimizde 2014 yılı desteklemesi kapsamında 6 kuruluş tarafından danışmanlık hizmeti veriliyor. Tarımsal danışmanlık hizmeti verilen toplam 395 işletme için destekleme müracaatı yapıldı. Bu yıl program kapsamında 237 bin TL karşılıksız danışmanlık desteği verilecek? dedi.


 

Toplantıda Bakanlık Makamının 25 Temmuz 2014 tarih ve 568 sayılı Olur?ları ile yürürlüğe giren Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama Esasları 18/3 Maddesi gereğince; Düzce?de danışmanlık hizmeti verilen alanlarda tarımsal danışmanlık hizmeti verilen işletmeleri kontrol sıklıklarının aylara dağılımı tespit edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.