YILDIRIM VE FUTBOLCULAR TARAFTARLA BULUŞTU

YILDIRIM VE FUTBOLCULAR  TARAFTARLA BULUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım ve futbolcular Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal Düzce?ye geldi. Futbolculara forma imzalatmak isteyen minikler sıraya girdi.

Düzce Fenerbahçeliler Derneğinin  organizasyonuna katılmak için Sarı Lacivertli takımın başkanı Aziz Yıldırım ve Futbolcular Mehmet Topuz ile Serdar Kesimal Düzce?ye geldi.

Öncelikle Düzce Fenerbahçe spor okulunu gezen Başkan Aziz Yıldırım ve Futbolcular Mehmet Topuz ile Serdar Kesimal futbol okulunu ziyareti sırasında çiçeklerle karşılandılar.

 Başkan Yıldırım ve Futbolcular spor okulunda minik sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Futbolcular Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ayrıca spor okulu kalecilerine de şut attılar. Kesimal?ın ilk şutunu kurtaran minik kaleci son şutunu ise kurtaramadı.

Spor okullarını gezen Başkan Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ardından 18 Temmuz Kapalı spor salonuna geçerek burada Düzce Fenerbahçeliler Derneği tarafından kurulan bayan voleybol takımı sporcularıyla bir araya geldi.

Bir süre bayan Voleybol Takımı sporcularıyla sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcular, imza günü için Alışveriş merkezine geçtiler.

Krem park  alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününe katılan sarı lacivertli futbolcular Mehmet Topuz? ve Serdar Kesimal?a Fenerbahçe ürünlerini imzalatmak isteyen taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarlar Fenerbahçe formalarını ve takımın ürünlerini imzalatabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Minik taraftarlar ise üzerlerindeki formları çıkartarak futbolculara imzalattılar.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbolcular Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal bu akşam Düzce Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenecek olan yemeğe ve rozet törenine katılacaklar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.