YIĞILCA YAŞLI BAKIM HİZMET NOKTASI AÇILIŞI YAPILDI

YIĞILCA YAŞLI BAKIM HİZMET NOKTASI AÇILIŞI YAPILDI

Yığılca ilçesinde Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Projesi kapsamında hizmet verecek olan "Hizmet Noktası" açılışı yapıldı. 


Merkezin açılışına Kaymakam Mehmet Özcan, Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri, Vakıf Müdürü Sait Cesur, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Vakıf Müdürü Sait Cesur "Yalnız Değilsiniz, Kimseniz Yoksa Biz Varız" sloganıyla hayata geçirilen, Fakir ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Projesi ve Hizmet Noktası hakkında bilgiler verdi.


Cesur, ?Kimsesi olmayan yaşlı, bakıma ve ilgiye muhtaç 3294 sayılı kanun kapsamındaki yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin boyası, badanası ve ince temizliğinden yaşlılarımızın yemeklerinin yapılmasına, kişisel temizliklerinden sağlık kontrollerinin tam teşekküllü hastanelerde yapılmasına, kişisel bakımlarının yapılmasından sosyal aktivitelere katılımlarının sağlanmasına kadar geniş bir alanda hizmet edeceğiz" dedi.


Kaymakam Mehmet Özcan ise "Böyle hayırlı bir hizmeti gerçekleştirme imkanını sağlayan devletimize teşekkür ediyoruz. Kimsesi olmayan, bakıma muhtaç durumda olan yaşlılarımızın durumlarını gördük. Projemiz inşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.


Konuşmaların ardından Kaymakam Mehmet Özcan merkezin açılışını gerçekleştirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.