KEMİKLERİ SIZLATAN GÖRÜNTÜ

KEMİKLERİ SIZLATAN GÖRÜNTÜ

Yüz binlerce şehit vererek oluşan şanlı bayrağın Düzce?nin Kaynaşlı İlçesi?nde bir ilkokul bahçesindeki görüntüsü yürekleri burktu.

 

 Kenarları yırtılmış, şehitlerin kanından aldığı rengi solmuş bayrak bu haliyle gönderde dalganmaya devam etmesi hem de ilkokul bahçesinde dalgalanması yürekleri sızlatıyor.

 

Düzce?nin Kaynaşlı İlçesi Darıyeri Yörükler İlkokulu bahçesinde gönderde dalgalanan bayrak görenlerin yüreklerini parçalıyor. Gönderde dalgalanması için yüzbinlerce vatan evladının şehit düştüğü, son olarak ta gönderden indirilmememsi için Musul?da 49 Türk diplomatın rehine olmayı göze aldığı Türk bayrağının ilkokul bahçesinde yıpranmış, rengi solmuş görüntüsü yürekleri parçalıyor. Kenarları yırtılmış ve parçalanmış, rengi artık al kan renginden solmuş hali ile gönderde dalgalanırken bu topraklar için al kanlarını vermiş şühedanın kemiklerini sızlatıyor.

 

Türk Bayrağı Kanununu 7. maddesine de aykırı olan gönderdeki bayrağın bu haliyle gönderde nası dalgalanmaya devam ettiği ve yetkili mercilerin neden bu şekilde bayrağın dalgalanmasına müsaade ettiği de merak edilen diğer konu.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.