BAKALIM CAYDIRICI OLACAK MI?

BAKALIM CAYDIRICI OLACAK MI?

Kalıcı Konutlar 9. bölgeye giden kanal yolu çöplerden kurtuldu. Moloz ve çöp yığınları ile çevre katliamının yaşandığı bölge temizlendi ve bir de tabela asıldı.Alanın gizli kamera ile denetlendiği belirtilen tabelada, çöp dökenlere ise 10 bin TL ceza verileceği yazıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde,kalıcı konular 9. bölge kanal yolunun adeta katı atık alanı gibi kullanıldığını ekranlara taşımıştık.Gün geçtikçe çöp yığınlarının arttığı alanın hem çevreyi hem de insanların sağlığını tehdit ettiğini, yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini vurgulamıştık.

Bazı duyarsız vatandaşların eline ne geçerse attığı alanda, moloz yığınlarından tutun da evsel atıklara kadar ne arasanız vardı. Ancak çevre katliamının yaşandığı bölgede yetkililer harekete geçti ve alan çöpten temizlendi. Moloz yığınları toplandı.

Bölgeye bir de tabela konuldu. Bu alana çöp atılması konusunda caydırıcı olması amacıyla konulan tabelada, alanın gizli kamera ile izlendiği, çöp dökenler hakkında 10 bin TL ceza uygulanacağı belirtilirken, uzun süredir bu alana çöp dökmeyi alışkanlık haline getiren vatandaşlar için bu tabelanın ne kadar caydırıcı olacağı ve vatandaşın ne kadar duyarlılık göstereceği merak konusu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.