HIRSIZLIKTA YENİ BİR BOYUT

HIRSIZLIKTA YENİ BİR BOYUT

Çamköy mahallesinin Baturevler mevkiinde bulunan çöp konteynerlerinin hali içler acısı...Birçoğu kırık dökük, birçoğunun kapakları iddiaya göre çalınmış durumda.Biriken inşaat ve çevre artıklarının alınmamasına da tepkili olan mahalle sakinleri soruyor. ?Çamköy belediye sınırlarından çıktı mı??

Çamköy?de Baturevler mevkiinde oturan vatandaşların çöp konteynerleri ile başı dertte. Hırsızlıktaki yeni boyut bu mahallede ortaya çıktı ve mahallede bulunan konteynerlere iddiaya göre hırsızlar dadandı.

Vatandaşların iddiasına göre, konteynerlerin kapakları menteşelerinden sökülerek çalınmış.

Konteynerlerin kapakları olmayınca da vatandaşların döktüğü çöpler kokuya ve sineğe neden oluyor.

Mahallelinin şikayeti sadece konteynerlerin kapaklarının çalınması ile ilgili değil. Zaman zaman biriken çöplerin de kötü bir görüntü oluşturdukları yönünde tepkilerini dile getirirken,  çevre sakinlerinden Murat Batur:''Belediyemize defalarca ilettik, bu çöp konteynerlerinin değişmesi için, kapakları olmadığı için tüm hayvanların istilasına uğramış durumda. Kırık olanlarda zaten çöp durmuyor, yerlere dağılıyor.Kapaklar zannedersem kötü niyetli kişiler tarafından çalınmış olabilir, ayrıca mevsimsel temizlik yapılarak biriken inşaat artığı, ot ve ağaç dalları zamanında alınmadığı için koku yapıyor ve sinekten geçilmiyor. Şimdi haklı olarak soruyoruz 'Çamköy belediye sınırlarından çıktı mı?' diyerek, gerekli hizmetin yapılmasını istediklerini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.