EĞLENİRKEN BİLGİLENDİLER

EĞLENİRKEN BİLGİLENDİLER

Minik Dahiler Kreşinde bugün eğlence tavan yaptı. Tiyatro oyuncusu İsrafil Köse minikleri hem eğlendirdi hem de trafik konusunda bilgilendirdi.

Minikler bugün hem eğlendiler hem de trafik kurallarını öğrendiler. Minik Dahiler kreşinde bugün  3-5 yaş grubundaki öğrencilere tiyatro gösterisi düzenlendi.


MİNİK DAHİLER EĞLENİRKEN BİLGİLENDİLER paylaşan: duzcetv  

Miniklere tiyatroda konu olarak trafik kuralları anlatıldı. Zaman zaman çocuklarında dahil olduğu gösteri hem minikler tarafından hem de öğretmenler tarafından tam not aldı. Gösterinin sonunda son zamanlarda moda olan selfie çekimi de ihmal edilmedi.

Miniklere gösteriyi nasıl bulduklarını, büyüdüklerinde hangi mesleği yapmak istediklerini sorduk.verilen cevaplarda  oynanan gösteri bütün minikler tarafından geçer not aldı. Hangi mesleği yapmak istersiniz sorusuna ise verilen cevaplar miniklerin hayal güçlerinin ne kadar geniş olduğunu gösterdi. Miniklerin ileride yapmak istedikleri meslekler prenseslik, örümcek adam ve polislik.

Tiyatro oyuncusu İsrafil Köse, Düzce?ye her zaman önem verdiğini ve her fırsatta Düzce?ye geldiğini belirterek,? büyük şehirdeki çocuklar bu gösterileri sürekli izliyorlar. Ben Düzce?deki çocuklarında izlemeleri için fırsat buldukça buraya gelerek gösteriler yapıyorum? dedi.

Minik dahiler kreşi kurum sahibi Ayfer Civelek, okulda yapılan etkinlikler hakkında bilgiler vererek, çocuklara özellikle eğlendirirken eğitmeyi planladıklarını vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.