EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRDI

EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRDI

Düzce il emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri Düzce?nin hemen hemen her noktasında denetlemelerini arttırarak vatandaşların güvenli yolcuk yapmaları için çaba sarf ediyorlar.

Kurban bayramına sayılı günler kala Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri Düzce?nin hemen hemen her yerinde rutin kontroller yaparak vatandaşları uyarıyorlar. Trafik ekiplerinin yaptıkları denetimler sayesinde vatandaşlar güvenli yolculuk yapıyor.  

Yığılca kavşağında denetleme yapan trafik şube ekipleri araçları tek tek durdurarak rutin kontrollerini yapıyorlar. Rutin kontroller esnasında polis memurlarının güler yüzü sürücüleri memnun ederken polis memurları sürücüleri olası durumlara karşıda uyarmayı ihmal etmiyor.

Ereğli?ye gitmekte olan bir vatandaşı durduran  polis memuru önce rutin kontrolleri yaptı daha sonra trafikte dikkatli gitmesi konusunda uyardı. Mikrofon uzattığımız sürücü ilk önce polis memuru tarafından durdurulunca tedirgin olduğunu daha sonra gördüğü muamele karşısında kendisini güvende hissettiğini belirtti.


BAYRAMDA TRAFİK DENETİMLERİ ARTTI paylaşan: duzcetv

 

Sürücü, ? ben yurtdışında yaşıyorum. Buradaki trafik ile oradaki trafik arasında çok fark. Polis memurlarının bu uygulaması ile kendimi daha güvende hissettim? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.