TERMİNALDE BAYRAM YOĞUNLUĞU

TERMİNALDE BAYRAM YOĞUNLUĞU

Kurban bayramı otobüs firmalarının yüzünü güldürdü. Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki firmalar, ek seferlerle talebe cevap vermeye çalışıyor.

Bayram tatilinin 5 gün olması dolayısıyla il dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, şehirlerarası terminali doldurdu. Her bayram yaşanan terminalin yetersiz görüntüsü bu bayramda ortaya çıktı. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kurban bayramı öncesi yoğunluk ve koşuşturmaca devam ederken, işletmeciler ise ek seferler başlatarak müşterilerin taleplerine cevap vermeye çalışıyor.

Otobüs ile yolculuk yapmayı tercih eden tatilcilerin bir kısmının bilet işini son güne bırakması yazıhaneler önünde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu.Dönüş biletlerini önceden ayırtılması gerektiğini söyleyen işletmeciler, İstanbul trafiğinin yoğunluğu nedeniyle rötarlar yaşandığını da belirttiler.


TERMİNALDE BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI paylaşan: duzcetv

 

Otobüs firması işletmecisi Ömer Faruk Taş, İstanbul?a 35 ek sefer çıkarttıklarını vurguladı ve  gecikmeler için yolculardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Taş, ?Bayram dolayısıyla bugün itibariyle çok yoğunuz.Yarın tatil olması nedeniyle insanlar bugünden gitmeye başladılar.Araçların geç kalmasından dolayı sorun yaşıyoruz.Korsanları önlemek için ek sefer açmaya çalışıyoruz.Müşterilerimizi elimizden geldiği kadar memnun etme çabasındayız.Yoğunluk olunca İstanbul?dan gelen araçlar gecikiyor.Biz yolcularımızdan anlayış bekliyoruz.Dönüşler şimdiden doldu.Kesinlikle dönüş biletini alsınlar.Yoğunluğumuz öğrenci üzerine.İstanbul?a 35 tane ek sefer var.? Dedi.

Bir otobüs şoförü ise, trafik yoğunluğunun fazla olduğunu söyleyerek,yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

Otobüs şoförü, ?Yollarda aşırı derece trafik var.Özellikle İstanbul?dan çıkamıyoruz.5,5-6 saati buluyor gelip gitmemiz ama yetkililer bir önlem almıyor.Rötarlar konusunda buranın yolcuları anlayışlı.İstanbul trafiğini gördükleri için bize herhangi bir tepki göstermiyorlar.? İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.