VATANDAŞA BAYRAM HEDİYESİ YOK!

VATANDAŞA BAYRAM HEDİYESİ YOK!

Kurban Bayramı boyunca pek çok şehirde toplu taşıma araçları bedava olacak. Ancak belediyenin Düzcelilere böyle bir bayram hediyesi yok.En büyük eleştirileri ise iktidar partisine yönelten vatandaş, ?oy verdiğim partinin kazığını yiyorum? diyerek tepki gösteriyor.

4 gün sürecek Kurban bayramı boyunca ya da bayramın 1. günü bir çok şehirde,komşu iller Bolu ve Sakarya dahil toplu taşıma açları ücretsiz. Bayramlaşma ziyaretlerine gidecek olan vatandaşlar araçları ücretsiz olarak kullanarak istediği yere gidebiliyorlar.

Ancak Düzce?de vatandaşa adeta bayram hediyesi olacak ücretsiz ulaşım yok. Daha önce birkaç kez denenen bedava ulaşım uzun süredir bayramlarda uygulanmazken, geçtiğimiz günlerde halk otobüsü bilet fiyatlarına zam yaparak tepki alan belediye bu kez, bayramda ücretsiz ulaşım sağlamadığı için eleştirildi.


VATANDAŞA BAYRAM HEDİYESİ YOK! paylaşan: duzcetv

 

Bir çok ile sağlanan ücretsiz ulaşımın Düzce?de de uygulanması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar yarın başlayacak kurban bayramında otobüslerden ücret alınmamasını isterken, vatandaşı memnun edecek bu uygulamanın yapılmamasını ise kimi,  ?Oya gelince var,hizmete gelince yok? şeklinde yorumlarken, kimi, ?Düzce halkı zengin demek ki,ücretsiz olması gerekiyor.Zamanında milli görüş vardı, şimdi Ak parti var belli bir yere gelene kadar bedavaydı, şimdi her şey ellerinde,bugün iktidardalar o yüzden sıkıntıları yok.?dedi.

Bayramda ücretli ulaşıma ara verilmemesine bir genç ise çok ağır bir eleştiride bulundu. Genç kız, ?Oy verdiğim partini kazığını yiyorum? derken başka bir vatandaş ise, ?Düzce daha akıllı ondandır? dedi, başka bir genç ise, ?Düzce?nin kalkınması için ihtiyacı var.edebilecekleri karı ediyorlar, bayramda nasıl olsa herkes biniyor.10 sene içinde hiçbir şeyden ümitli değilim.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.