AKÇAKOCA AK PARTİ?DE BAYRAMLAŞMA

AKÇAKOCA AK PARTİ?DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, "Hayattan sonra en önemli iki şey; Sıhhat ve özgürlük?? dedi. 

 


Ak Parti Akçakoca ilçe teşkilatının bayramlaşma programı, bugün saat 10.30?da parti binasında gerçekleşti. Partinin ilçe başkanı İbrahim Bilgin?in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına, Milletvekili Osman Çakır, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM üyeleri Dursun Çakır ve Ayfer Yılmaz, Ak Parti belediye meclis üyeleri, partinin kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin yanı sıra, belediye eski başkanı Erol Solak ve çok sayıda parti üyesi katıldı.


 

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını İlçe Başkanı İbrahim Bilgin yaptı. Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Bilgin, konuşmasının devamında seçim sürecini girildiğini ve bu döneme teşkilat olarak çok iyi hazırlanmak gerektiğini söyledi.

 

Bayramlaşma programının son konuşmasını Milletvekili Osman Çakır yaptı. Konuşmasını uzun tutan Vekil Çakır, "Hayattan sonra en önemli iki şey; Sıhhat ve özgürlüktür?? dedi.

İnsan için bu iki değerin çok önemli olduğunu söyleyen Çakır, sıhhatin olmadığı yerde neye sahip olunursa olunsun hiçbir kıymetinin olmadığını söyledi. "Özgür de değilseniz, ne kadar çok donanımız da olsa, ne kadar çok malınız mülkünüz de olsa, eğer birileri sizin sırtınıza binmiş ve sizi istedikleri gibi yönlendiriyorsa; gönülden, kalpten ve akıldan özgür değilseniz değerlerinizin hiçbir kıymeti yoktur?? şeklinde konuşan Çakır, konuşmasının sonunda, hayatı değerlendirirken ölüm gerçeğini unutmamak gerektiğinin de altını çizdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.