KALICI KONUTLAR BAYRAM?DA DA UNUTULDU

KALICI KONUTLAR BAYRAM?DA DA UNUTULDU

Kalıcı Konutlar her bayram olduğu gibi bu bayramda unutuldu. Kameralarımıza yansıyan çöp görüntüleri, sürekli şikayetlere neden olan çöp sorununun bayramda da çözülemediğini gösterdi.

Yıllardır ihmal edildiklerine dair şikayetlerini sık sık dile getiren kalıcı konutlar sakinleri bu bayramda da unutuldular.


KALICI KONUTLARDA ÇÖP YIĞINLARI OLUŞTU paylaşan: duzcetv

Kalıcı konutlarda bayrama yakışmayan görüntüler kameralarımıza yansıdı.Buralara bayram gelmemiş dedirten görüntüler,  normal zamanlarda halkın şikayetine konu olan görüntüler. Ancak, bayram olması nedeniyle vatandaşlar bu görüntülere daha bir tepkili.

Kalıcı konutlarda hemen hemen her bölgede,her yeşillik alanda,her köşe başında çöp yığınları mevcut. Evsel atıklardan karton kutulara kadar her türlü çöpün bulunduğu yerde gözümüze takılan kanepe ise, alışkın olduğumu manzaralardan biriydi. 

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Kalıcı konutlarda çöpler boy gösteriyor. Çöp sıkıntısının yaşandığı bölgede çöpler mini dağlar oluştururken, vatandaşlarda kokudan muzdarip. Her bayram aynı sıkıntıyı yaşayan vatandaşlar, kalıcı Konutlara Belediye?nin ilgisiz olduğunu, yaklaşık 20 bin kişinin yaşadığı bölgede çöp sorununun artık ortadan kalkması gerektiğini söylüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.