ÖĞRENCİLERDEN ŞİKAYET VAR

ÖĞRENCİLERDEN ŞİKAYET VAR

Düzce Üniversitesi Beçi kampüsünde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kız yurdu hakkında büyük iddia. Televizyonumuza ulaşan bazı öğrenciler, çamur şeklinde akan su yüzünden geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da zehirlenmeler olduğunu iddia ettiler.

Düzce?nin yurt sorunu ve var olan yurtlardaki sıkıntılar herkesin malumu. Öğrencilerin barınma sorununu çözemeyen Düzce?de, var olan yurtlar olumsuz şartlarda ve yetersiz kapasite ile hizmet vermeye çalışırken, yeni eğitim dönemi ile birlikte şikayetler de başladı.

Geçtiğimiz yıl, Avni Akyol Öğrenci Yurdu'nda kalan 8 üniversite öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılmış,ilgililer bu işin takip edileceğini bildirerek yurtta inceleme yapmışlardı.

Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte bu kez ilk şikayet Beçi kampüsündeki kredi yurtlar kurumu kız yurdundan geldi. Televizyonumuza ulaşan öğrenciler, yurtta akan suların zehirlenmelere yol açtığını iddia ederken, geçmiş yıllarda da sular yüzünden zehirlenmeler yaşandığını ancak bu dönemde de hiçbir tedbir alınmadığını söylediler.


ÖĞRENCİLERDEN ŞİKAYET VAR paylaşan: duzcetv

 

Bir öğrenci, ? Burada 4. senem, her sene zehirlenme oluyor bu yurtta.Bu senede oldu sulardan dolayı. Sular çamur gibi akıyor, bununla yemek yapılıyor. En az 400 arkadaşım benim gibi zehirlendi. Artık ben buna dur demek istiyorum? diyerek yetkililerin bir an önce sorunu çözmesini istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.