GALERİCİLERİN UYARILARI VAR!

GALERİCİLERİN UYARILARI VAR!

Küçük Sanayi Sitesi?nde faaliyet gösteren galericilerin araç alacaklara uyarıları var.Bayram öncesi ve sonrası bekledikleri hareketliliği bulamayan site esnafı, araç almak isteyenlerin sonradan başının ağrımaması için mutlaka bildik yerden almaları tavsiyesinde bulunuyorlar.

Galericiler sitesi esnafı geçtiğimiz kurban bayramı öncesi ve sonrasında beklentilerini bulamadı. Yine de bazı esnaflar satışların çok da kötü olmadığını söylerken, yılbaşına yakın 2. el araç satışlarının artacağı yönünde umutlular.

Site esnafının beklentileri ve araç almak isteyenlere ne gibi uyarlılarda bulunduklarına dair sorularımızı yanıtlayan esnafların vatandaşlardan istedikleri ise hep aynı.


GALERİCİLER paylaşan: duzcetv

 

2003 yılından beri otomotiv sektöründe olan Şahin Aras, ?2008 yılından  beri galericiler sitesindeyiz  Bayramda beklediğimiz hareketi yaşamadık. Ekonomik kriz beklentileri etkiledi, çok kötü değil ama çok da iyi değil. Halkımız mutlaka Kurumsal firmalardan araçlarını alsınlar.Bizim sitemizde garantili araçlar satılmaktadır. Sokakta araç satanlardan almalarını istemiyoruz. Her hangi bir sıkıntı yaşadıklarında karşılarında muhatap bulsunlar.? Derken,

Galericiler sitesi esnafı Fatih Akça ise, ?Zor şartlara rağmen burayı kurduk faal durumdayız.Kurban Bayramı biraz masraflı. Alım gücü kurban ve alışverişe daha çok harcanıyor. Araba alımlarında düşme oluyor.Günümüz şartlarında piyasada biraz daralma var insanlar onun için tedirgin. Yıl sonu geldiği için biraz daha hareketleneceğini düşünüyoruz. Galericiler sitesi insanlar için daha güvenli,insanlar bu yüzden bizi tercih ediyorlar. Satışlarımızdan memnunuz.? Şeklinde konuştu.

 

İsmail Çorapçı da aynı yönde vatandaşları uyararak, ?otomotiv sektöründe küçük ticari araçlar üzerinde çalışmaktayız. Bayram öncesi güzel bir hareket vardı. Araç bulmakta zorlandık. Piyasada çok kazalı araçlar var. Bunları ayaküstü sata insanlar var. İşler iyiydi.bayram sonrası durgunluk olur dedik ama çok da olmadı. 2. el araç bulmakta zorlanıyoruz. Temizlik babında. İnsanlar bunları tercih etmemeli çünkü alıyorsun muhatabın yok.Geçenlerde bir araç geldi, araç pert,kimden aldın sanayiden git geri ver dedim almadılar.Burada galericiler sattığı aracın arkasındadır.Esnaflardan alışveriş yapmalarını tavsiye ederim.? Şeklinde konuşurken,

15 yıldır sektörde olan Zafer Şerif Seçkin ise, ?araçlarımızı ekspertizli alıp satmaktayız. Kurban öncesi de sonrası da farklılıklar var. Bölgemiz fındık bölgesi olduğu için fındık ta iyi para yaptı bu yüzden iyi satış var. Vatandaşlar,Araçlarını alırken galericiler sitesinde muhatap bulabilirler kendilerine. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Düzce Galericiler derneğine güvenerek araçlarını alıp gösterebilirler.?ifadelerini kullandı.

Düzce Otomobil Satıcıları Derneği Başkanı Yalçın Bayramoğlu ise aynı konuya parmak bastı ve 2. el araç alacakların mutlaka galericilerden araç almasını istedi.

Bayramoğlu, ?Burada 60 arkadaşımızla 2. el oto anlamında Düzce ve diğer illere hizmet vermekteyiz. Amacımız Düzcelilerin en rahat şekilde araç alışverişlerini yapmalarını sağlamak.25 yıldır bu sektörün içindeyim.Bizim her şeyimiz halkın gelirine bağlı. Halkın geçimi rahat olduğu zaman arabasını evini değiştiren oluyor. Döviz artışı da bizi etkiliyor. O arada ikinci ele rağbet oluyor.Biz bu sene güzel iş yaptık işlerimiz iyi geçti.Dışarıdan internetten araba almalarını tavsiye etmiyorum. Düzce?de başı ağrıyanlar oldu.Arabayı internetten alıyorsunuz eve geliyorsunuz sabah bakıyorsunuz araba yok. Halkımıza özellikle söylüyorum bilmedikleri yerden araba almasınlar. Özellikle Düzce dışında almasınlar,muhatap olacakları insanlardan alsınlar.Bir de bu işi yapan arkadaşlara söylüyorum aldıkları araçları mutlaka yetkili servislere göstermelerini tavsiye ediyorum.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.