PERFORMANS MAĞDURLARI DA KATILACAK

PERFORMANS MAĞDURLARI DA KATILACAK

Düzce genelinde  boş olan 119 müdürlük kadrosuna başvuru yapan 391 eğitimci için mülakat cenderesi başladı.Bugün mülakata alınmaya başlayan ve sözlü sınavdan geçen müdürler Kasım ayında göreve başlayacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son değişikliği ile 4 yıl görev süresini tamamlayan okul müdürleri havuza alınmış, görevden alınan okul müdürleri eğitim sendikaları ve velilerin tepkisine yol açmıştı.İl genelinde 119 okul yeni eğitim öğretim dönemine müdürsüz başlarken, 391 eğitimci boş olan müdürlük kadroları için başvuruda bulundu.

Bugün başlayan mülakatlar sonucunda, 70 puan ve üzeri alan adaylar tercih yapabilecekler. Müdürlük mülakatlarına daha önce performans puanları yeterli olmadığı için, müdürlükleri elinden alınan performans mağduru eğitimciler de katılacak.

 

 


 


PERFORMANS MAĞDURLARI DA KATILACAK paylaşan: duzcetv

 

İlk kez yapılan bu uygulamanın görevden alınan ve mülakata çağırılan müdürler için barış müzakereleri gibi mi olacağı,eğitim çevrelerinin adaletsiz olarak nitelendirdiği görevden almalara bu mülakatların çare olup olmayacağı da merak ediliyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.