YAĞMURA ALDIRMADAN YÜRÜDÜLER

YAĞMURA ALDIRMADAN YÜRÜDÜLER

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında 2014 yılı, Sağlıklı

Yaşam ve Hareket Yılı ilan edildi. Yılın başlangıç günü olarak bugün yağmura çamura aldırmadan "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü? düzenlendi.

Fiziksel aktiviteye bağlı olan hastalıkların önüne geçilebilmesi ve halk arasında farkındalık oluşturmak amacıyla Sağlık Bakanlığı 2014 yılını ,Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan etti.

Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğü de bu kapsamda yürüyüş düzenledi.Sağlık çalışanlarının ailelei ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri çocuklarının da katıldı yürüyüş Gaziantep caddesinden başladı.


YAĞMURA ALDIRMADAN YÜRÜDÜLER paylaşan: duzcetv

 

Ellerinde ?Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz? pankartı ile yürüyüşe katılan genç yaşlı,çoluk çocuk herkes, yağmura aldırış etmeden Anıtpark?a kadar yürüdü.

Düzce Halk Sağlığı İl Müdür Vekili Dr. Mahir Arslan, 2014 yılının teması kapsamında her hafta sonu bu yürüyüşleri düzenleyeceklerini söyleyerek, önümüzdeki haftalarda farklı kurumların yürüyüşlere katılacağını belirtti.

Arslan, ?Sağlık Bakanlığımıza bağlı Halk Sağlığı Kurumu 2014 yılını sağlıklı yaşam ve hareket yılı ilan etti.Biz de bu nedenle bugünden başlamak üzere her hafta cumartesi ve pazar günleri belli güzergahlar seçip o güzergahlarda sağlıklı yaşam için yürüyüşler yapıyoruz.Halkı bu konuda bilinçlendirip farkındalık yaratmak istiyoruz.şunu biliyoruz ki, sevdiklerimizle daha uzun ömür geçirmek için günde en az yarım saat yürümemiz gerekiyor.temamız sevdiklerimizle sağlığa yürüyoruz. Çocuklarımızla eşlerimizle, babalarımızla annelerimizle tüm sevdiklerimizle uzun bir yürüyüş yapalım diye bu yürüyüşü tertip ediyor. Bugünkü yürüyüşümüze Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğünden de çocuklarımız katıldı. Diğer kurumlarla da yürüyüşlerimiz devam edecek.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.