ŞEHRİN ORTASINDA TÜP DEPOSU

ŞEHRİN ORTASINDA TÜP DEPOSU

Çilimli?de şehrin içinde bulunan tüp deposu halkın mal ve can güvenliğini tehdit ediyor. Vatandaşın iddiası ise, belediye bu deponun mevcut yerinde olmasına izin veriyor.

 

Şehrin içinde bulunan, insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden tüp depolarının geçtiğimiz yıllarda şehir dışına taşınması kararlaştırılmıştı.

Semtlerin ortasında adeta patlamaya hazır bir bomba gibi duran tüp depolarının, etrafı tehdit eder hale gelmesi nedeniyle alınan kararla depolar şehir dışına taşındı. Vatandaşlar tüp depolarının maddi ve manevi tehlike saçtıklarını düşünürken, Çilimli?de ortaya çıkan bir görüntü, insan hayatının hiçe sayıldığını hatta belediyenin de buna göz yumduğu iddialarını da beraberinde getirdi.



ŞEHRİN ORTASINDA TÜP DEPOSU paylaşan: duzcetv

Çilimli Ulucami mahallesinde çıkmaz bir sokakta bulunan tüp deposu, insan hayatını tehdit ederken, insanlarla adeta kucak kucağa olması şikayetlere yol açıyor.

Geçtiğimiz yıllarda tüp deposunun şehir dışına çıkartılması için vatandaşlar BİMER?e başvurmuş, depo şehir dışına çıkartılmış,ancak yaklaşık 2 ay önce depo yeniden eski yerine gelmiş.

Tüp deposu geri gelince,aynı çıkmaz sokakta tehlike ile yüz yüze yaşamak zorunda kalan vatandaşlar belediyenin depoya izin verdiği yönünde iddiada bulunurken, deponun kaldırılmaması halinde yeniden BİMER?e şikayette bulunacaklarını bildirdiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.