BU KEZ SÖZ HAKKI DÜZCELİLERDE

BU KEZ SÖZ HAKKI DÜZCELİLERDE

Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı?nın tanıtım toplantısı 24 Ekim Cuma günü yapılacak. Ortak akıl ile Düzce?nin sorunlarına çözüm aranacak toplantıda konuşulanların diğer toplantılarda olduğu gibi sadece masada kalmaması beklenirken, bu toplantının Düzce?nin kanayan yaralarına merhem olup olmayacağı da merak ediliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği " Düzce'ye sizin gözünüzden ve gönlünüzden bakıyoruz" sloganıyla yola çıkılan Şehir Kimliği Çalıştayı, 24 Ekim Cuma günü düzenlenecek olan Tanıtım Toplantısı ile start alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen akademisyenlerin katılacağı Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'nda akademisyenler 13 Kasım'da gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı hakkında katılımcılara bilgi verecek.

Düzce'nin geleceği için söz söyleme hakkı bu kez Düzce'nin esnafına, iş adamına, kanaat önderlerine düşüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehir Kimliği Çalıştayı'nın beşincisi Düzce'de gerçekleştirilecek.

Şehirlerin geleceğinin o şehirde yaşayan insanlar tarafından belirlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile 81 ilde uygulanacak olan Şehir Kimliği Çalıştayı'nın Düzce ayağı için hummalı bir çalışma başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi'nin ortak katkıları sonucu 24 Ekim Cuma günü saat 14:30'da Pelemir Otel'de gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na il protokolünün yanı sıra akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, iş adamları, esnaf ve muhtarlar davet edildi.

Geniş bir davetli kitlesinin yer aldığı Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'nda katılımcılara bilgilendirme amaçlı Şehir Kimliği Çalıştayı Yönergesi'nin yer aldığı broşürler dağıtılacak, bakanlık aracılığıyla gelen akademisyenler katılımcılara "dün - bugün - yarın" denklemi içerisinde çözümlenecek Düzce'nin şehir kimliğinden bahsedecek.

Tanıtım toplantısının ardından 13 Kasım'da gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı'nda ise tanıtım toplantısı sonucu belirlenen katılımcılar ile "ortak akıl, ortak irade" felsefesiyle Düzce konuşulacak, Düzce'nin sorunlarına çözüm aranacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.