BAŞKANLARIN GÜNDEMİ YOĞUNDU

BAŞKANLARIN GÜNDEMİ YOĞUNDU

Bugüne kadar belediye başkanlarını sadece yemek yiyip sohbet havasında geçirdi başkanlar toplantısı ilk geniş kapsamlı olarak gerçekleştirildi. Saatler süren toplantıda torba yasası gibi önemli bir konu hakkında kurum müdürleri bilgi verdi,bütün şehir ve  katı atık tesisi gibi önemli konular ele alındı.

Her ay belediye başkanlarını bir araya getiren istişare toplantısının Ekim ayı ev sahibi Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit oldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in katılımıyla gerçekleşen yoğun gündemli toplantıda Torba Kanunu'nun belediyeler ile ilgili olan detayları masaya yatırıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in başkanlığında ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantının Ekim ayı ev sahibi Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit oldu.

 


BAŞKANLARIN GÜNDEMİ YOĞUNDU paylaşan: duzcetv

 

Yığılca Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya belediye başkanlarının yanı sıra Düzce Defterdar Vekili Murteza Kamar, Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya, Milli Emlak Müdürü Zafer Ekinci ve SGK Düzce Müdürü Erkin Avcı katıldı.

Yoğun bir gündemle gerçekleşen Ekim ayı toplantısında 6552 sayılı Torba Kanunu masaya yatırıldı, belediye başkanlarına toplantıya katılan heyet tarafından çıkan yasanın belediyeleri ilgilendiren detayları anlatıldı.

Ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Belediye Başkanları için 17 Ekim tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından gerçekleştirilen toplantıdaki kazanımlarını aktardı. 

Başkan Keleş, 17 Ekim tarihinde gerçekleşen toplantının gündem maddesi olan Bütün Şehir Uygulamasından bahsetti.

Daha sonra yaklaşık iki ay içinde bitirilmesi hedeflenen Katı Atık Tesisi ile ilgili son durum görüşüldü.

Başkan Keleş, Katı Atık Tesisi'nin bulunduğu alana kurulacak işletmeler ile ilgili Valilik ve İl Özel İdaresi ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken, prensipte kararı alınan Geri Dönüşüm Ünitesi ise imzaya döküldü.

Toplantının ardından belediye başkanları, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile birlikte Yığılca'yı dolaştı, Yığılca'da gerçekleşen hizmetleri yerinde inceledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.