BİRİLERİ FARKLI SENARYO PEŞİNDE

BİRİLERİ FARKLI SENARYO PEŞİNDE

Çilimli OSB hakkında çıkan söylentilerin ardından sessizliğini bozan Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, OSB ile ilgili ilk kez konuştu. Yavuz, birilerinin farklı senaryolar peşinde olduğunu söylerken,Dudullu OSB ile sıkıntı yaşanmadığını ancak sadece bir yere odaklanmadıklarını belirtti.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Cezaevi, Çilimli OSB ve ilçe merkezinde halkın tepkisine neden olan tüp deposu hakkında açıklamalarda bulundu.


YAVUZ BİRİLERİ FARKLI SENARYO PEŞİNDE paylaşan: duzcetv

 

Cezaevi inşaatın bittiğini,10 gün sonra açılacağını söyleyen Yavuz,mahkumların da gelmeye başlayacağını bildirdi.


 Yavuz, ?Cezaevi 10 gün sonra açık bölümü açılacak. Daha sonrada kapalı bölümü açılacak.Tamamen faaliyete geçmiş olacak.?dedi.

Dudulu OSB?nin Çilimli?ye gelmekten vazgeçtiğine dair bugüne kadar çıkan söylentiler karşısında sessiz kalan Yavuz, Çilimli OSB hakkında ilk kez konuştu.Yavuz, birilerinin farklı senaryolar peşnde olduğunu söylerken, Dudulu OSB?nin geleceğini,asıl amaçlarının kaliteli yatırımcı getirmek olduğunu vurguladı.

Yavuz, ?Şunu net ifade edeyim.Dudullu ya da başka bir yer ile bir problem yok.Bunlar tamamen speküle.Çilimli OSB ilan edilmiştir. Bakanlık tarafından onaylanmıştır.Mütevelli heyeti kurulmuştur. Rutin işlemleri devam etmektedir.Çok yakın zamanda kamulaştırma ve yer tahsislerine başlayacağız.Dudullu OSB ile sıkıntı yok, Dudulu OSB yine buraya gelecek.Nerden olursa olsun bizim bütün yatırımcılara zaten kapımız açık.Biz bir yere odaklı değiliz.iyi yatırımcıların gelmesi için onun mücadelesini veriyoruz.Başkaları farklı senaryoların peşinde olabilir.Bugüne kadar buna izin vermedik,bundan sonra da izin vermeyeceğiz.? Şeklinde konuştu.

Çilimli Ulucami mahallesinde buluna ve çevrede oturan vatandaşların tepkisine yol açan tüp deposu hakkındaki sorularımızı da yanıtlayan Yavuz, deponun taşınması için işletmeye yasal süre verildiğini ve konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Yavuz, ?Gerekli uyarıyı yaptık.Yasal süreyi de verdik. Yeni yerin yapılması için gerekli müsaadeyi verdik.O süre içinde yeni yerine taşınmazsa gerekli cezai işlem yapılacaktır.o konuyu da yakından takip ediyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.