YETENEKLİ SPORCULAR ARANIYOR

YETENEKLİ SPORCULAR ARANIYOR

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün geçtiğimiz senelerde başlattığı okullarda yetenekli sporcu taramaları yeniden başladı. 


Düzce'deki tüm okulların taranarak yetenekli çocukların spor yapmalarını teşvik amacıyla başlatılan tarama çalışmaları başladı. Okulların açılmasıyla birlikte Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri okulları gezerek çocuklara çeşitli hareketler yaptırarak yetenek düzeyini ölçüyor.

Okullarda spor bilincini arttırma, sağlıklı bireyler yetişmesini sağlama ve spor alışkanlığı edinmelerini sağlama hedefleriyle yola çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri yetenekli buldukları çocukları uygun spor dallarına yönlendiriyor.


 

Proje kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü cimnastik antrenörü Tuğba Duman, yetenekli sporcuları bulmak için her okula gideceklerini belirterek, " Tüm antrenörler okullara dağıldık ve yetenekli sporcuları bulmaya çalışıyoruz. Öğretmenlerin ve çocukların ilgisi de güzel. umarım Olimpiyatlara gidecek çocuklarımızı Düzce'den çıkartırız" diye konuştu.


 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okullarda sporcu tarama çalışmalarına okul yöneticileri de katkı sağlayarak çocukların spor dallarından herhangi biriyle uğraşmaları için çocukları taramalara yönlendiriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.