TÜRKİYE?DE BİR İLK

TÜRKİYE?DE BİR İLK

 

Düzce Adliyesinde bir ilk gerçekleştirildi. Denetimli serbestlik tedbiri altındaki 15 kişiden oluşan koro, 'Hayata Bir Nota da Bizden Projesi' kapsamında protokole ve halka konser verdi.

Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya geçen denetimli serbestlik programı kapsamında Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan proje Düzce Adliyesinde gerçekleştirildi. Denetimli serbestlik tedbiri altındaki 15 kişi, 'Hayata Bir Nota da Bizden Projesi' kapsamında oluşturulan koroyla konser verdi.


TÜRKİYE?DE BİR İLK paylaşan: duzcetv

 

Denetimli serbestlik müdürlükleri koruma kurulları bünyesinde yapılan eğitim ve iyileştirme programları içerisinde, kültür ve sanat faaliyetleri açısından Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan "Hayata Bir Nota da Bizden Projesi" ile oluşturulan koro, yaklaşık 4 aylık çalışmaların ardından izleyicinin karşısına çıktı. Düzce adliyesi konferans salonundaki konserde, Şef Ferdi Keman yönetimindeki 24 kişilik koro,birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi orkestrasının katkılarıyla hazırlanan konseri Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser sonunda, denetimli serbestlik tedbiri altındaki 15 kişiye başarı belgeleri ve plaket verildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.