DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN AKÇAKOCA'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

DÜZCE VALİSİ VASİP ŞAHİN AKÇAKOCA'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

 

Vali Vasip Şahin sabah saatlerinde Akçakoca kaymakamı Mehmet Ünal'ı makamında ziyaret ederek sorunlar ve çözümleri konularında görüş alışverişinde bulunmasının ardından İlçe merkezinde bulunan ve eskiden Jandarma Komutanlığı tarafından kullanılan binanın Akçakoca 1 Nolu Sağlık ocağına devrinin ardından yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Akçakoca Sağlık Gurup Başkanlığı Kurtuluş Arat tarafından Sağlık ocağının bir hafta içinde açılarak hizmet vereceği öğrenildi.
Vali Şahin,1 Nolu Sağlık Ocağı inşaatının incelemesinin ardından Kaymakam Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İl Genel Meclis üyeleri İbrahim Bilgin, Engin Özensel ve Nedim Albayrak ile birlikte Akçakoca'da 7 yıldızlı olarak yapılan SKY TOWER Otel inşaatında incelemelerde bulundu.
Vali Şahin, otelin bölge açısından bir çok alanda katkı getireceğini belirterek istihdam alanında da katkı sağlayacağını söyledi. SKY TOWER otel inşaatında çalışan inşaat mühendislerinden bilgiler alan Şahin, otelde bulunan birimleri tek tek inceledi.
Daha sonra Vali Şahin, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kaymakam Mehmet Ünal ve İl Genel Meclis üyeleri de katıldı. Bir süre Şahin, başkanının makamında Akçakoca'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yapılan ziyaretler sonrasında Vali Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte bir yemek ikramında bulunularak, Başkan Fikret Albayrak'ın makamında birlik ve beraberlikleri perçinleştirecek bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.