BAYRAM KUTLAMALARINDA DİKKAT ÇEKENLER

BAYRAM KUTLAMALARINDA DİKKAT ÇEKENLER

Cumhuriyet bayramında cumhurun vekillerinin olmaması dikkatlerden kaçmadı. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında tören alanında bürokratlar tam kadro yer alırken, Cumhurun seçtiği 3 vekilinin olmaması gözlerden kaçmadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla valinin ev sahipliğinde törenler düzenlendi. Vali Ali İhsan Su?nun valilik makamında tebrikleri kabulü ile başlayan törenlere, cumhurun vekillerinin katılmaması dikkat çekti.

 


BAYRAM KUTLAMALARINDA DİKKAT ÇEKENLER paylaşan: duzcetv

 

ÇOCUKLAR BEKLETİLDİ

 

Her yıl ulusal bayramlarda yaşanan görüntüler bu yılda yaşandı. Törene katılan okulların öğrencileri tören alanında bekledi. Vatandaşlar gösteriler başlayıncaya kadar sabırsızlıkla ayakta gösterilerin ve törenin başlamasını beklediler.

Bir çok ilde öğrencilerin ulusal bayram ve kutlamalarda ayakta bekletilmesi valilik genelgeleriyle kaldırılırken Düzce?de öğrenciler ve vatandaşlar ayakta yaklaşık yarım saatten fazla bir süre törenlerin ve gösterilerin başlamasını beklediler. Daha önce hem başbakanlık hem de Milli Eğitim Bakanlığı?nın genelgeleri olmasına ve bazı illerde valilikler tarafından ayakta öğrencilerin kutlama programlarını beklemesinin önüne geçilmesine rağmen Düzce?de yine aynı görüntüler yaşandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.