TUNCER: KEŞKE BİZİ DE ÇAĞIRSALARDI

TUNCER: KEŞKE BİZİ DE ÇAĞIRSALARDI

Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen şehir kimliği çalıştayının Düzce ayağı tanıtım toplantısının baştan savma olduğuna dair bir eleştiride ESDER başkanı Mehmet Tuncer?den geldi. Tuncer, şehircilikte esnafın duracağı yer çok önemli esnafları temsilen bizleri de çağırmalarını beklerdik? dedi.

ESDER başkanı Mehmet Tuncer, geçtiğimiz hafta yapılan Şehir çalıştayının yetersiz olduğuna dikkat çekerek, esnafların Şehircilikte durmaları gereken yerlerin çok önemli olduğunu şehir kimliği çalıştayı adı altında yapılan toplantıya sivil toplum örgütlerinin de çağırılması gerektiğini belirtti.

Tuncer, aynı zamanda Düzce?de muhalefet açığının çok fazla olduğunu yapılan yanlışlara muhalefetin ses çıkartamadığını belirterek, İktidar partisinin de artık dediğim dedik tavırlarını bir an önce bırakması gerektiğini vurguladı.


?KEŞKE BİZİ DE ÇAĞIRSALARDI? paylaşan: duzcetv

 

Tuncer,?  Ben isterdim ki geçen hafta yapılan şehir kimliği çalıştayında esnafları temsilen bizleri de çağırsınlar. Bizlerde orada esnaflarımızın eksikleri ile ilgili ya da bir esnafın şehircilikte nerde durması gerektiği ile ilgili bize de söz verilseydi de bizde fikrimizi söyleseydik. Basından aldığımız bilgilere göre de çalıştayın çokta amacına ulaşmadığını duyduk. Bu tür toplantılarda sizler sivil toplum örgütlerini dışarıda bırakırsanız ortaya değişik fikirler çıkartamazsınız. Düzce dernekler yönünden çok zengin bir yer. Burada derneklerin faaliyete geçirilmesi gerekiyor. Düzce çok hızlı gelişen bir yer. İlimizde yapılan toplantılar yapmak için yapılmamalı hem ilimize hem de halkımıza katkı sağlamalı. ESDER olarak bizim amacımız esnafımıza yardımcı olabilmek esnafımıza ışık tutabilmektir. Bizim görevimiz siyaset yapmak değil. Ama ben üzülerek bunu söylüyorum ki ilimizde müthiş derece de muhalefet boşluğu vardır. Yapılan yanlışları ve hataları çıkıp söyleyecek bir muhalefet yok. iktidar partisinin de dediğim dedik tavırlarını bir an önce bırakması gerekiyor? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.