YAKALANACAĞINI ANLAYINCA...

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA...

Düzce?de bir mahalledeki siteden hırsızlık yapmak isteyen, ancak site güvenlik görevlilerinin fark etmesi üzerine otomobil ile kaçan hırsızı yakalamak için nefes kesen kovalmaca yaşandı.

Yakalanacağını anlayan hırsızlar kaçtıkları otomobili bırakarak fındıklık alanda izlerini kaybettirdiler.


FİLM GİBİ KOVALAMACA paylaşan: duzcetv

Olay Düzce?de UzunMustafa Mahallesi?nde bir sitede akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre akşam saat 20. 30 sıraları Uzun Mustafa Mahallesi?nde bir sitede hırsızlık girişimi yaşandı. Site güvenlik görevlisinin fark etmesi üzerine hırsız veya hırsızlar 06 FA 9832 plakalı otomobil ile  kaçtı.

Haber verilmesi üzerine siteye polis ekipleri  gitti. Güvenlik kameralarından aracın plakası tespit edilirken Düzce'nin tüm giriş ve çıkışları resmi ve sivil polis ekiplerince kesildi.

 

Hırsızlık girişiminden 15 dakika sonra kaçan 06 FA 9832 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Hal Kavşağından geçiş yaparken, polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan hırsızların bulunduğu araç  İstanbul istikametine ilerlemeye devam etti. Konsopa Otel önünde bekleyen Düzce Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri otomobilin lastiklerine ateş edince zanlılar D-100 Karayolu yan yola girdi.

 

 

Kamyoncular Kooperatifine yakın bir yerde  araçtan inen bir kişi gece karanlığından faydalanarak kaçtı. Kaçan şahsı bulmak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler el fenerleri ile kaçan şahsı bulmak için otomobilin yakınında bulunan fındıklığa girerek arama yaptılar. Ancak kaçan şahıslar bulunamadı. Kaçan şahısı gördüğünü söyleyen bir vatandaş; ?polislerin sesinin gelmesi üzerine elinde battaniye veya mont benzeri bir şey taşıyan birisi zorlanarak fındıklığa doğru koştu. Orada gözden kayboldu? dedi.

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından inceleme yapılan şahıslara ait olduğu iddia edilen otomobil içinde bir adet 7,65 mmlik tabanca bulunurken, şahıs yada şahıslara ait olduğu düşünülen bir çanta da araçtan 1 kilometre ileride ağaç altında bulundu.. Araç emniyet müdürlüğünün otoparkına çekilirken Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan şahıs ya da şahısları bulmak için geniş çaplı çalışma başlattılar. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.