İLOKUL ÖĞRETMENLERİYLE DERTLEŞTİLER

İLOKUL ÖĞRETMENLERİYLE DERTLEŞTİLER

Mustafa Kemal Ortaokulu ?Başarıya Giden Yolda? kapsamında 8.sınıf öğrencilerini ilkokul öğretmenleriyle buluşturuyor.

TEOG öncesi ?Başarıya Giden Yolda? kapsamında Mustafa Kemal Ortaokulu 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Düzce Fen Lisesini kazanan öğrencileriyle  Ekim ayında söyleşi yapmıştı.

Yine ?Başarıya Giden Yolda? projesi kapsamında 8.sınıf öğrencileri ilkokul öğretmenleriyle buluşuyor. İlk olarak 12. Kasım Salı günü 8/N sınıfının ilkokul öğretmeni İlhan Turan ile buluşup dertleştiler.Bu gün ise 8/L sınıfının ilkokul öğretmeni Seda Benlioğlu ile buluştular.

İlkokul öğretmenlerini gören öğrenciler duygusal anlar yaşadılar.öğrenciler İlkokul öğretmenleriyle eski günleri yad ederken aynı zamanda TEOG sınavı öncesi moral buldular. Seda Benlioğlu,öğrencileşirinin çok büyüdüğünü, yetişkin bireyle olduğunu söylerken ;aynı zamanda kendilerinin yaşlandığının farkına vardığını  belirtti..Ayrıca,öğrencilerine hedeflerini büyük tutmaları ,düzenli çalışmaları, bol bol kitap okumaları ,düzenli ders çalışmaları ve dersi iyi dinlemeleri halinde başarıya ulaşacağını  söyleyen Benlioğlu ,TEOG sınavı öncesi stresin olabileceğini ,hazırlıklı olan  öğrencilerin soru kitapçılarını eline aldıklarında bu stresin özellikle kaybolacağını özellikle vurguladı.Benlioğlu, öğrencilerinin çok başarılı olduğunu bu başarılarını TEOG sınavlarında da  göstereceklerine inandığını, söyledi.

Etkinliğin bitmesini istemeyen öğrenciler,okuldan ayrılma öncesi Benlioğlu?nun etrafını sarsıp ondan ayrılmak istemediler.Hüzünlü bir ayrılık yaşanırken,

Etkinliğin amacını açıklayan Rehber öğretmen Zeki Bigili, ?Başarıya Giden Yolda? kapsamında ilkokul öğretmenleriyle dertleşmek ve içini döküp TEOG öncesi rahatlamalarını sağlamak,  ilkokul öğretmenlerinin önerini  dinleyip,sınava daha bir donanımlı girmelerini sağlamak amacındayız. Ayrıca öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan ilkokul  öğretmenleriyle buluşturmak ,onlara teşekkür etmek ve hasret gidermek istiyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.